Mengvoeders; Pluimveevoeder
Pluimveevoeder
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;

De juiste voedingsstoffen voor leghennen, ouderdieren, vleeskuikens en vleeseenden

Evenwichtige voeding voor pluimvee in elke fase van het productieproces van uw pluimveehouderij? Daar zorgt E.J. Bos Diervoeding voor.

 

Ons assortiment pluimveevoeders

Vleespluimveevoeders
E.J. Bos Diervoeding is al jaren actief binnen de markt voor pluimveevlees. Onze eerste prioriteit is het leveren van kwalitatief hoogwaardig pluimveevoer aan onze vleespluimveehouders voor een maximaal rendement op hun bedrijf. Naast het optimaliseren van technische kengetallen streven wij bij het samenstellen van onze voeders ook een goede gezondheid van de dieren na. Om het rendement op uw bedrijf verder te verbeteren, zijn we graag bereid om indien u dit wenst te bemiddelen bij de aankoop van eendagskuikens en de verkoop van slachtrijpe vleeskuikens.

Begeleiding
De technische begeleiding op uw pluimveehouderij wordt verzorgd door onze deskundige pluimveespecialisten. Zij beschikken over gedegen vaktechnische kennis en ruime praktijkervaring. Het onderhouden van goede relaties met andere ondersteunende partijen zoals dierenartsen is voor onze specialisten erg belangrijk. Op deze wijze bent u verzekerd van een optimale begeleiding voor uw bedrijf.

Legpluimveevoeders
Voor de productie van uw leghennen zijn voeders van goede kwaliteit van groot belang. Met de gedurende vele jaren opgedane kennis van grondstoffen en de legpluimveerassen hebben we voor elke fase een uitgebalanceerd voer ontwikkeld. Onze belangrijkste focus ligt hierbij op de start van de productiecyclus, want wij weten dat een goed begin het halve werk is.

Voer voor elke situatie
Bij E.J. Bos Diervoeding kiest u uit een breed assortiment voeders. We hebben voeders die voldoen aan KAT-eisen, non-GMO-voeders, Bio-legvoeders of de standaard voeders. De voeders binnen elke groep worden op hun beurt specifiek geoptimaliseerd. Zo is er voer voor elke fase van de productiecyclus. Door soepele overgangen sluiten de verschillende fases goed op elkaar aan. Indien gewenst kunnen onder meer dooierkleurstof, FLS-mix en kalksteentjes worden toegevoegd. Natuurlijk maken wij voor uw bedrijf graag een bedrijfsspecifiek voer.

Veiligheid
Gezond voedsel voor mens en dier is voor ons een belangrijke factor. Optimale productie van veilige eieren is ons doel. Door voortdurende controle blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Maak kennis met onze pluimveespecialisten

Onze specialisten adviseren u graag over de beste voeders voor de dieren in uw bedrijf. Zo weten zij alles over rantsoenen, klimaatbeheersing, mestboekhouding, quotumhandel, managementprogramma’s en andere zaken die te maken hebben met uw bedrijfsvoering.

Stel uw vraag aan:

Ron Agterberg – Legpluimvee
ragterberg@ejbos.nl
06-30474857

Thomas van der Veen - Legpluimvee
tvanderveen@ejbos.nl
06-44428003

Leo Beekhuizen – Vleespluimvee
lbeekhuizen@ejbos.nl
06-51313089

Arjan Hoogendoorn – Leg- en vleespluimvee
ajhoogendoorn@ejbos.nl
06-50518883

rundvee; vleeskalveren; melkkoeien; jongvee; legkippen