Mengvoeders;
Rundveevoeder
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;

Het beste voor uw melkvee, rosé-kalveren en vleesvee

Houdt u runderen voor vleesproductie of juist voor de zuivelindustrie? E.J. Bos Diervoeding biedt het beste voer voor het juiste resultaat.

 

Ons assortiment rundveevoeders

Melkvoeders
Bij ons hebt u de keuze uit een ruim assortiment krachtvoeders voor uw melkvee. Door onze diversiteit hebben wij voor bijna elk rantsoen een bijpassend krachtvoer. Zit uw wens niet in ons assortiment? Dan maken we voor u bijpassend voeder op maat.

Jongveevoeders
Uw jongvee is de toekomst van uw bedrijf. Daarom hebben wij een assortiment zeer hoogwaardige jongveevoeders ontwikkeld. Deze voeders zorgen voor een goede ontwikkeling en gezondheid van uw jongvee, waardoor de duurzaamheid van uw melkrundvee wordt bevorderd.

Rosévoeders
Voor de rosévleesproductie bieden wij een uitgebreide voorraad voeders. Hiermee kan, afhankelijk van het gewenste aflevergewicht en type, onder alle omstandigheden een optimaal rantsoen worden samengesteld. 

Om het vlees van uw rosékalveren als kalfsvlees te kunnen verkopen, is een hoog gewicht op een leeftijd van 8 maanden bepalend. Op basis van onze jarenlange ervaring in deze sector en onze kennis van grondstoffen, hebben wij een assortiment voeders ontwikkeld waarmee een maximale groei kan worden gerealiseerd. 

Natuurlijk hebben wij in ons assortiment ook voeders voor kalveren die ouder worden dan 8 maanden. Gebruikt u veel enkelvoudige grondstoffen? Dan maken wij voor u graag een aanvullend voer op maat.

Vleesveevoeders
In ons assortiment hebben we ook verschillende vleesveevoeders. Afhankelijk van uw wensen, adviseren onze specialisten u graag over het juiste voer voor uw bedrijf.

Maak kennis met onze rundveespecialisten

Onze specialisten adviseren u graag over de beste voeders voor de dieren in uw bedrijf. Verder delen zij graag hun kennis over ruwvoeders, rantsoenen, klimaatbeheersing, mestboekhouding, quotumhandel en managementprogramma’s met u.

Neem eens geheel vrijblijvend contact op met:

Arjen Bijman - melkvee en kalveren
abijman@ejbos.nl
06-21572242

Maartje Burgering-Bos - melkvee en kalveren
mbos@ejbos.nl
06-52879896

Arco de Jong - melkvee
adejong@ejbos.nl
06-31778724

Marius van Laar - kalveren
mvanlaar@ejbos.nl
06-51102687

Dick van Asselt - kalveren
dvanasselt@ejbos.nl
06-51326090

rundvee; vleeskalveren; melkkoeien; jongvee; legkippen