Mengvoeders;
Kom jij ons team versterken?
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;

Werken bij E.J. Bos Diervoeding in Ederveen

E.J. Bos Diervoeding. is een modern, middelgroot en groeiend bedrijf in het midden van het land. Kwaliteit, een persoonlijke, klantgerichte benadering en een scherpe calculatie hebben in het achterliggende decenium voor een verdubbeling van de omzet gezorgd. In onze moderne fabrieken in Ederveen en Wijk bij Duurstede worden voeders van hoge kwaliteit geproduceerd voor rundvee, varkens en pluimvee. Naast kwaliteitsvoeders biedt E.J. Bos Diervoeding een breed pakket aan diensten. Met onze ruim 50 gemotiveerde medewerkers doen wij er alles aan onze afnemers bij de uitoefening van hun bedrijf letterlijk met raad en daad terzijde te staan.

Overzicht van onze vacatures

Chauffeur bulkauto

 

 

Vacatureoverzicht

Bulkwagenchauffeur

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van onze producten door het hele land naar onze afnemers, de veehouders. 

Natuurlijk is een flexibele, collegiale en klantgerichte instelling erg belangrijk voor deze functie. Interesse in de veehouderij en de door ons geproduceerde producten is onmisbaar voor jouw arbeidsvreugde. Enkele jaren rijervaring is een pre.

In ons middelgrote familiebedrijf bieden wij je een prettig werkklimaat dat gebaseerd is op persoonlijke aandacht, zelfstandigheid en teamverband. Vanzelfsprekend zijn het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de inhoud van deze functie.

Wil je meer weten over deze functie of ons bedrijf? Neem voor meer informatie contact op met Corlinda Nap, 0318-571155.

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je richten aan:

E.J. Bos Diervoeding
t.a.v. Personeelszaken
Ribesstraat 5
6744 XA  Ederveen

of mailen naar personeel@ejbos.nl 

 

rundvee; vleeskalveren; melkkoeien; jongvee; legkippen