Mengvoeders;
Varkensvoeder
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;

Uitgebalanceerde voeding voor zeugen, biggen en vleesvarkens

E. J. Bos Diervoeding heeft een breed assortiment varkensvoeders. Er wordt onderscheid gemaakt tussen biggen-, zeugen- en vleesvarkensvoeders.

 

Wat u van ons mag verwachten

Biggenvoeders
Een goede biggenopfok is de basis voor het leveren van kwaliteitsbiggen die maximaal kunnen presteren in de vleesvarkenshouderij. De voeding van de biggen is hierbij van groot belang. Als klant van E. J. Bos Diervoeding heeft u de beschikking over een breed assortiment biggenvoeders. De opeenvolgende voeders worden goed op elkaar afgestemd zodat overschakelen naar een opvolgende voersoort optimaal verloopt.

Zeugenvoeders
Het assortiment zeugenvoeders van E. J. Bos Diervoeding bestaat uit diverse soorten dracht- en lactovoer. Daarnaast bevat ons assortiment ook een zeugentransitiebrok, flushvoer (om berigheid na spenen te stimuleren) en flushmix. De keuze van de voerlijn voor uw zeugen hangt samen met de productiviteit en conditie van de zeugen, uw voersysteem en uw persoonlijke wensen. Vraag onze specialisten om een advies op maat.

Vleesvarkensvoeders
Als varkenshouder streeft u naar de beste technische en economische resultaten. Voeding is hierbij een zeer belangrijke factor. Bij E. J. Bos Diervoeding bent u verzekerd van veilige en hoogwaardige voeders, en deskundig advies van onze specialisten. U heeft keuze uit een uitgebreid assortiment voeders voor diverse genetica en bedrijfsomstandigheden. 

Aanvullende voeders en maatwerkvoeders
Onze nutritionisten maken voor u het ideale aanvullende voeder, toegespitst op uw bedrijfssituatie en op de producten die u al beschikbaar heeft. Ook zijn zij graag bereid tot het samenstellen van specifiek op uw bedrijf toegespitste maatwerkvoeders.

Maak kennis met onze varkensspecialisten

Onze specialisten adviseren u graag over de beste voeders voor de dieren in uw bedrijf. Zo weten zij alles over rantsoenen, klimaatbeheersing, mestboekhouding, quotumhandel, managementprogramma’s en andere zaken die te maken hebben met uw bedrijfsvoering.

Stel u vraag aan:

Rijk Kroesbergen - Zeugen en vleesvarkens
rkroesbergen@ejbos.nl
06-53165301

Maarten Maasse - Zeugen en vleesvarkens
mmaasse@ejbos.nl
06-24573107

Arjan Hoogendoorn-Zeugen en vleesvarkens
ajhoogendoorn@ejbos.nl 
06-50518883

 

rundvee; vleeskalveren; melkkoeien; jongvee; legkippen