Het uitgebreide assortiment mengvoeders van E.J. Bos Diervoeding uit Ederveen

Contact

E.J. Bos Diervoeding is gespecialiseerd in mengvoeders voor de varkens-, rundvee- en pluimveesector in heel Nederland. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Diervoeders voor de Agribusiness

Het assortiment veevoeders van E.J. Bos Diervoeding biedt ruime keuze in voeders voor verschillende genetica, bedrijfsomstandigheden en bedrijfsdoelen. Bij veevoeding spelen zaken als productiviteit, huisvesting, beweiding, voersysteem, ras, gezondheid en conditie een grote rol. Daarom leveren wij niet alleen goed voer, maar ook deskundig en bijpassend advies. Het rendement van onze voeders wordt gemaximaliseerd door de juiste toepassing op uw bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie
Mengvoeders rundvee

De rundveesector staat niet stil. E.J. Bos Diervoeding blijft up-to-date met voeders die aan strenge eisen voldoen. Maatwerk wordt steeds noodzakelijker in alle sectoren van de rundveehouderij.

Mengvoeders varkens

Onze kracht ligt in het leveren van maatvoeders. Voor u als varkenshouder hebben wij een interessant assortiment aan voeders.

Mengvoeders pluimvee

Ook de pluimveehouderij is volop in beweging. Aan de hand van de laatste ontwikkelingen stellen wij moderne voeders samen, waarmee wij voldoen aan de eisen die gesteld worden door klanten, consumenten en de overheid.

Voeders voor andere diersoorten

Staat wat u nodig hebt er niet tussen? Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment voeders voor andere diersoorten dan de hierboven genoemde.

Bel voor meer informatie: 0318-57 11 55

Kennis

De dagelijkse praktijk is onze belangrijkste bron van kennis. E.J. Bos Diervoeding is dan ook aangesloten bij onderzoeksinstituut De Schothorst. Hier wordt veel onderzoek gedaan naar verteerbaarheid van grondstoffen en naar de behoeftes van de dieren. Dit alles met als doel de kwaliteit van onze voeders voortdurend te verbeteren zodat u hiermee uw voordeel kunt doen.

Icoon telefoon

Bij E.J. Bos Diervoeding heeft u een ruime keuze in diervoeders. Neem contact op!

Neem contact met ons op