Mengvoeders;
De mogelijkheden
 diervoeders; mengvoeders Nederland;
Vanuit uw luie stoel
 diervoeders; mengvoeders Nederland;
Vanuit uw luie stoel
kippen; mengvoer; rundvee; vleeskalveren;

Ons uitgebreide assortiment mengvoeders

Wij zijn gespecialiseerd in mengvoeders voor de varkens-, rundvee- en pluimveesector in heel Nederland. Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen.

Diervoeders voor de Agribusiness

Het assortiment veevoeders van E. J. Bos Mengvoeders biedt ruime keuze in voeders voor verschillende genetica, bedrijfsomstandigheden en bedrijfsdoelen. Bij veevoeding spelen zaken als productiviteit, huisvesting, beweiding, voersysteem, ras, gezondheid en conditie een grote rol. Daarom leveren wij niet alleen goed voer, maar ook deskundig en bijpassend advies. Het rendement van onze voeders wordt gemaximaliseerd door de juiste toepassing op uw bedrijf.

zeugen; vleesvarkens; mengvoer;

Onze kracht ligt in het leveren van maatvoeders. Voor u als varkenshouder hebben wij een interessant assortiment aan voeders.
 

melkkoeien; jongvee; rundvee; veevoer

De rundveesector staat niet stil. E.J. Bos Mengvoeders blijft up-to-date met voeders die aan strenge eisen voldoen. Maatwerk wordt steeds noodzakelijker in alle sectoren van de rundveehouderij.

mengvoeders Nederland; pluimveehouderij; legkippen; vleeskuikens; eenden;

Ook de pluimveehouderij is volop in beweging. Aan de hand van de laatste ontwikkelingen stellen wij moderne voeders samen, waarmee wij voldoen aan de eisen die gesteld worden door klanten, consumenten en de overheid.

Staat wat u nodig heeft er niet tussen? Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment voeders voor andere dan de hierboven genoemde diersoorten! Bel voor meer informatie: 0318 - 571155.

Contact opnemen

Kennis

De dagelijkse praktijk is onze belangrijkste bron van kennis. E. J. Bos Mengvoeders is ook aangesloten bij onderzoeksinstituut De Schothorst. Hier wordt veel onderzoek gedaan naar verteerbaarheid van grondstoffen en naar de behoeftes van de dieren. Dit alles met als doel de kwaliteit van onze voeders voortdurend te verbeteren zodat u hiermee uw voordeel kunt doen.

 

rundvee; vleeskalveren; melkkoeien; jongvee; legkippen