Voeders voor uw melkvee, rosé-kalveren en vleesvee bij uw expert uit Ederveen

Bestel direct

Houdt u runderen voor vleesproductie of juist voor de melkproductie? E.J. Bos Diervoeding biedt het beste voer voor het juiste resultaat. Lees snel verder of neem contact met ons op voor advies op maat.

Melkveevoeders

Bij ons hebt u de keuze uit een ruim assortiment aan krachtvoeders voor uw melkvee. Door onze diversiteit hebben wij voor bijna elk rantsoen een bijpassend krachtvoer. Zit uw wens niet in ons assortiment? Dan maken we voor u bijpassend voeder op maat.

Jongveevoeders

Uw jongvee is de toekomst van uw bedrijf. Daarom hebben wij een assortiment zeer hoogwaardige jongveevoeders ontwikkeld. Deze voeders zorgen voor een goede ontwikkeling en een goede gezondheid van uw jongvee, waardoor de duurzaamheid van uw melkrundvee wordt bevorderd.

Rosévoeders

Voor de rosévleesproductie beschikken wij over een uitgebreide voorraad voeders. Hiermee kan, afhankelijk van het gewenste aflevergewicht en het  type, onder alle omstandigheden een optimaal rantsoen worden samengesteld. Om het vlees van uw rosékalveren als kalfsvlees te kunnen verkopen, is een hoog gewicht op een leeftijd van 8 maanden bepalend. Op basis van onze jarenlange ervaring in deze sector en van onze kennis van grondstoffen, hebben wij een assortiment voeders ontwikkeld waarmee een maximale groei kan worden gerealiseerd. Natuurlijk hebben wij in ons assortiment ook voeders voor kalveren die ouder worden dan 8 maanden. Gebruikt u veel enkelvoudige grondstoffen? Dan maken wij voor u graag een aanvullend voer op maat.

Neem contact op voor meer informatie

Vleesveevoeders

In ons assortiment hebben we ook verschillende vleesveevoeders. Afhankelijk van uw wensen, adviseren onze specialisten u graag over het juiste voer voor uw bedrijf.

Maak kennis met onze rundveespecialisten

Onze specialisten adviseren u graag over de beste voeders voor de dieren in uw bedrijf. Verder delen zij graag hun kennis over ruwvoeders, rantsoenen, klimaatbeheersing, mestboekhouding, quotumhandel en managementprogramma’s met u.

Neem geheel vrijblijvend contact op met:

Arjen Bijman – Melkvee en kalveren
abijman@ejbos.nl
06-21 57 22 42

Arco de Jong – Melkvee
adejong@ejbos.nl
06-31 77 87 24

Dick van Asselt – Kalveren
dvanasselt@ejbos.nl
06-51 32 60 90

Marius van Laar – Kalveren
mvanlaar@ejbos.nl
06-51 10 26 87

Icoon telefoon

Voor een breed assortiment aan rundveevoeders kiest u E.J. Bos Diervoeding in Ederveen

Bestel direct