Hoogwaardig varkensvoeder van uw specialist uit Ederveen

Bestel direct

Bij E.J. Bos Diervoeding uit Gelderland kunt u terecht voor uitgebalanceerde voeding voor zeugen, biggen en vleesvarkens.
Lees hieronder meer of neem gerust contact met ons op.

Biggenvoeders

Een goede biggenopfok is de basis voor het leveren van kwaliteitsbiggen die maximaal kunnen presteren in de vleesvarkenshouderij. De voeding die de biggen krijgen, is hierbij van groot belang. Als klant van E.J. Bos Diervoeding hebt u de beschikking over een breed assortiment aan biggenvoeders. De opeenvolgende voeders worden goed op elkaar afgestemd zodat overschakelen naar een opvolgende voersoort optimaal verloopt.

Zeugenvoeders

Het assortiment zeugenvoeders van E.J. Bos Diervoeding bestaat uit diverse soorten dracht- en lactovoer. Daarnaast bevat ons assortiment ook een zeugentransitiebrok, flushvoer (om berigheid na het spenen te stimuleren) en flushmix. De keuze van de voerlijn voor uw zeugen hangt samen met de productiviteit en conditie van de zeugen, uw voersysteem en uw persoonlijke wensen. Vraag onze specialisten om een advies op maat.

Vleesvarkensvoeders

Als varkenshouder streeft u naar de beste technische en economische resultaten. Voeding is hierbij een zeer belangrijke factor. Bij E.J. Bos Diervoeding bent u verzekerd van veilige en hoogwaardige voeders en van deskundig advies van onze specialisten. U hebt keuze uit een uitgebreid assortiment voeders voor diverse genetica en verschillende bedrijfsomstandigheden. 

Aanvullende voeders en maatwerkvoeders

Onze nutritionisten maken voor u het ideale aanvullende voeder, toegespitst op uw bedrijfssituatie en op de producten die u al beschikbaar hebt. Ook zijn zij graag bereid tot het samenstellen van specifiek op uw bedrijf toegespitste maatwerkvoeders.

Maak kennis met onze varkensspecialisten

Onze specialisten adviseren u graag over de beste voeders voor de dieren in uw bedrijf. Zo weten zij alles over rantsoenen, klimaatbeheersing, mestboekhouding, quotumhandel, managementprogramma’s en andere zaken die te maken hebben met uw bedrijfsvoering.

Stel uw vraag aan:

Arjan Nijbroek – Zeugen en vleesvarkens

anijbroek@ejbos.nl
06-82 04 87 92

Maarten Maasse – Zeugen en vleesvarkens

mmaasse@ejbos.nl
06-24 57 31 07

Arjan Hoogendoorn – Zeugen en vleesvarkens ajhoogendoorn@ejbos.nl 
06-50 51 88 83

Icoon telefoon

Bestel uw varkensvoeder direct online bij E.J. Bos Diervoeding

Bestel hier