De stevige basis van E.J. Bos Diervoeding in Ederveen

Contact

Wat u van ons mag verwachten

U en uw dieren, daar gaat het bij ons om. We streven dan ook naar bovenmatige kwaliteit en service. Dit houdt in dat wij investeren in kwaliteitsproducten en in maatwerk en dat we daarbij scherpe calculaties voor u hanteren. Daarnaast maken wij tijd vrij voor persoonlijk contact en optimale service voor uw bedrijf en streven we binnen ons bedrijf naar korte lijnen. Zo staan we samen sterk.

Meer informatie?

Een advies op maat

Dat wij streven naar persoonlijk contact is merkbaar in de deskundige begeleiding van onze buitendienstmedewerkers. Zij geven u advies over onze gespecialiseerde diervoeding en helpen u ook met zakelijke en technische aspecten op het gebied van klimaatbeheersing, huisvesting, verzorging en gezondheidszorg. Als bedrijf kennen we u en uw dieren.

Vanzelfsprekend houden wij de markt en actuele ontwikkelingen voor u scherp in de gaten. Ook investeren we in kennis van de wetgeving op het gebied van dierrechten, mest, milieu en voedselveiligheid. Dit is voor ons essentieel om u zo goed mogelijk te informeren.

E.J. Bos Diervoeding sponsort Woord en Daad

Bij E.J. Bos Diervoeding investeren we in het unieke financiële adoptieprogramma van Stichting Woord en Daad. Op deze manier willen wij investeren in de toekomst van kinderen in Afrika, Azië of Midden-Amerika. Stichting Woord en Daad verbindt vanuit Bijbels perspectief mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede.

Icoon telefoon

Samen staan we sterk voor u en uw dieren. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Bel ons voor meer informatie