Nieuws van E.J. Bos Diervoeding uit Ederveen

Neem contact op!

Informatie over Nederlandse diervoederproducten

Uit welke ingrediënten bestaat het voer? Wordt het voer aangepast aan de verschillende jaargetijden? Hoe zit het met transport van het voer? De Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi) beantwoordt deze en meer vragen in een animatiefilm.

Over Nevedi

Nevedi is de belangenbehartiger van diervoederbedrijven in Nederland. Bij Nevedi zijn ruim 90 leden aangesloten. Deze leden produceren en/of leveren mengvoeders, premixen/additieven, kalvermelkpoeder of vochtrijke producten aan veehouders in Nederland. Ook E.J. Bos Diervoeding is bij Nevedi aangesloten.

Meer weten over Nevedi?

Trots op de Boer

Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld, wat slagkracht geeft om te investeren in kennis en innovatie. Zo dragen zij bij aan het duurzaam en succesvol telen van gewassen en houden van dieren. Kortom: een succesvolle agrarische sector en een gezonde toekomst voor ons allemaal. Agrifirm staat aan de wieg van de campagne #trotsopdeboer. E.J. Bos Diervoeding staat achter deze campagne en heeft al bij diverse klanten borden geplaatst ter ondersteuning.

Icoon telefoon

Meer weten over E.J. Bos Diervoeding uit Ederveen en Wijk bij Duurstede? Neem contact op!

Meer informatie?